de Lift

Jonge Wijze Vrouw

de Lift

een hands-on leertraject

Doorbreek je hardnekkige patronen met een hands-on leertraject waarin jij zelf de verandering in gang zet.

9 maanden toewijding waarin jij je hardnekkige patronen met een hands-on leertraject in beweging brengt.

Kernwoorden

Make it happen, Verrassend, Mind twist, Patroon doorbrekend, Verdiepend, Magie in jezelf, Openheid, Ruimte, Go with the flow. Jin Shin Jyutsu, Haptonomie, Reflectie.

9 maanden met een kleine groep die om de 6 weken samenkomt,
2 individuele sessies om jouw proces te verdiepen en versnellen
Samen optrekken met je buddies
Zelf aan de slag, jij bent aan zet.

Het Programma

De Lift laveert op en neer tussen de verschillende verdiepingen van je vermogen. Je zet je veranderproces in via 3 verschillende kanalen. De 3 verdiepingen zijn het energetisch vermogen, het mentale vermogen en het fysieke vermogen. Gedurende 9 maanden committeer je je aan oefeningen die je in ieder geval 3 keer per week doet. Dit zijn altijd 3 verschillende oefeningen, 1 voor ieder ontwikkel niveau (verdieping).

De 6 gezamenlijke sessies zijn gericht op:

  • Oogsten waar je staat
  • Weerstand onderzoeken, gebruiken en faciliteren
  • Nieuwe oefeningen ervaren
  • Oefeningen herijken voor de volgende periode
  • Buddies zien, horen en steunen; samen en van elkaar leren

De 2 individuele sessies met Adine:

Deze sessies plan je zelf in op het moment dat voor jou klopt. Deze sessies zijn gericht op versnelling en verdieping van jouw leerproces. Ik maak gebruik van Jin Shin Jyutsu en haptonomische interventies in de individuele sessies. Kortom, je ligt op de behandeltafel 😉

Lees verder...

Waarom patronen hardnekkig zijn…

Eén van de lastigste aspecten aan het oefenen van iets wat patroondoorbrekend is, is dat datgene wat je wil oefenen dus precies niet in jouw eigen dagelijkse levenspatroon past. Sterker nog, het staat er vaak haaks op. Jammerrrr.
En om het nog complexer te maken, als je bezig bent om meer vanuit flow te leven en meer op intuïtie te varen, is het ook nog eens een afrader om een grote dosis wilskracht / discipline los te laten om jezelf ‘te dwingen’, en eens goed je tanden op elkaar te zetten. Dat is dan immers precies niet de bedoeling.

Wat is dan wijsheid?

Allereerst gaat het om de verbinding met het patroon waar je ruimte in wil maken. Wat is de crux, waardoor jij blijft doen wat je doet? Zelfs al heb je zelf al lang geconstateerd dat dit niet per sé het handigste gedrag is. Deze verbinding maak je op drie niveau’s. Op mentaal niveau heb je een gedachtegang die het logisch maakt. In je lijf heb je een bewegingspatroon waaruit dit volgt. En last but not least, op energetisch niveau zijn er levenshoudingen, vaak voorbij ons eigen begrip daarvan, die je vastzetten in een bepaald veld. Bekende voorbeelden hiervan zijn gevoelens van depressie, heel hard werken / je best doen, perfectionisme, pleasen, je boos maken (over-betrokken zijn).

Making it happen

In de Lift ga je 9 maanden dicht op je eigen huid zitten. Begrijpen wat je doet. Welke factoren daarin sturen. En je gaat jezelf leiden. Volgen, volgen, leiden van jezelf. Persoonlijk leiderschap pur sang. Dat betekent dat waarnemen en inzicht worden opgevolgd met handelen, namelijk oefeningen doen. Het intrainen van nieuwe gewoontes. En op trainen volgt dan weer waarnemen, reflectie, nieuwe inzichten en vervolgoefeningen. Enzovoorts. Het is een procesgerichte aanpak. Zonder focus op resultaat, maar wel heel concreet en SMART.

Deelnemersprofiel "I am ready to go"

De Lift is voor mensen met ambitie en verlangen in hun persoonlijk leiderschap. En voor mensen voor wie het ‘hoe’ belangrijker is dan het ‘wat’.

– Heb jij de wens om dagelijks iets te doen voor je eigen welzijn?
– Wil jij actief bezig kunnen zijn om oude patronen af te werpen?
– Iets aan leren waardoor jij jezelf verheft tot een volgend niveau in jouw leven en werk?
– Wil je investeren in een proces in plaats van in een resultaat?
– Voel je de behoefte om zowel je lijf, als je mind-set, als je energetische staat van zijn uit te nodigen in beweging?

Herken jij jezelf in één van deze twee zinnen? “Ik ben er nu echt klaar voor” of “Ik ben er nu echt klaar mee”. Dan is de Lift wellicht iets voor jou. Voel je vrij om contact op te nemen om dit te onderzoeken.

Het eerstvolgende traject vindt plaats op de volgende data:

Dag 119 april 2024
Dag 231 mei 2024
Dag 312 juli 2024
Dag 46 september 2024
Dag 518 oktober 2024
Dag 66 december 2024
Afsluiting17 januari 2025

Het eerstvolgende traject vindt plaats op de volgende data:

Dag 119 Apr. 2024
Dag 231 Mei 2024
Dag 312 Jul. 2024
Dag 46 Sep. 2024
Dag 518 Okt 2024
Dag 66 Dec. 2024
Afsluiting17 Jan. 2025

Investering

Deelname aan de Lift kost €3300,- Dit bedrag is excl. BTW.

De begeleiding "de Liftbediende"

De Lift is ontworpen en wordt begeleid door Adine van der Linden. Zij heeft
-17 jaar ervaring als procesbegeleider in (Persoonlijk) Leiderschap en het beïnvloeden van veranderprocessen in de zakelijke context.
– 13 jaar ervaring met lichaamswerk in haptotherapie
– 9 jaar ervaring met energetische healing in Jin Shin Jyutsu.

Locatie

Graag werk ik op een plek die uitnodigt in onderzoek en nieuwsgierigheid, maar ook rust en reflectie. De groepsessies van de Lift vinden daarom plaats in en rondom de ‘Bosuil’, een vergaderruimte van Natuurmonumenten gelegen in de Kennemerduinen, te Santpoort-Noord, nabij Haarlem. Deze locatie is zowel per trein als per auto bereikbaar. Althans de parkeerplaats. Vanaf daar te voet of per fiets verder, ongeveer 10 minuten lopen.